Logg inn

Våre ansatte har mange års fartstid i bemanningsbransjen i Follo og Østfold. Kvalitet og oppfølging er nedfelt i både vår visjon, våre mål og vår degadd erbeidsmåte.

Heidi Kristiansen Vobes
Daglig leder / Partner

Heidi Kristiansen Vobes bor på Kolbotn og har over 15 års erfaring fra bransjen som både konsulent og Drifts- og HR direktør. Tidligere har hun jobbet i blant annet Telenor og Visma med salg og markedsføring. Heidi har utdannelse fra Universitetet i Oslo og England.

heidi@vikarkompaniet.no958 32 760
Magnus Bodhammar
Key Account Manager / Partner

Magnus Bodhammar bor i Moss. Han har mange års erfaring fra bemanningsbransjen som konsulent. Magnus har bred erfaring både operativt og med ledelse av lager, logistikk og transport.

magnus@vikarkompaniet.no932 40 562
Tove Nilsen
Key Account Manager / Partner

Tove Nilsen bor i Ski. Tove har jobbet med bemanning i Follo i nærmere 10 år som konsulent. Tove har lang erfaring med salg og relasjonsbygging fra tidligere jobber.

tove@vikarkompaniet.no971 59 006
Frode Tollefsen
Key Account Manager / Partner

Frode Tollefsen bor i Moss. Han har mange års erfaring fra bemanningsbransjen som konsulent og avdelingsleder og bred operativ erfaring fra lager.

frode@vikarkompaniet.no932 44 588
Anne Mette Skolegården
Seniorkonsulent

Anne Mette Skolegården bor på Oppegård. Hun har jobbet med bemanning i mange år og har også lang erfaring med salg fra treningsbransjen.

annemette@vikarkompaniet.no928 56 785
Rasmus Larsson
Konsulent

Rasmus Larsson er opprinnelig fra Sverige, men bor nå i Oslo. Han har 10 års erfaring fra Logistikkbransjen, også som teamleder og har erfaring fra IT bransjen.

rasmus@vikarkompaniet.no467 44 810
Valentina Berisha
Konsulent

Valentina er opprinnelig fra Sverige men bor nå i Sarpsborg. Hun har en Bachelorgrad i Arbeid og velferdsfag, og har tidligere jobbet i butikk og i omsorgsyrker.

valentina@vikarkompaniet.no920 24 903
Benedicte Kjeve
Konsulent

Benedicte Kjeve er fra Sarpsborg men bor i Oslo. Hun har en Bachelor i Human Resources Management fra høyskolen Kristiania og erfaring fra butikk, kundeservice og rekruttering.

benedicte@vikarkompaniet.no991 15 540
Sabina Hansen
Konsulent

Sabina Hansen bor i Sarpsborg. Hun har bakgrunn fra fengselsvesenet og har i mange år jobbet som karriereveileder og har de siste 5 årene drevet eget selskap innen karriererådgivning. I tillegg er hun fotballtrener og tilbringer mesteparten av fritiden sin med fotball.

sabina@vikarkompaniet.no986 25 262
Camilla Högberg
Salgssjef

Camilla Högberg er opprinnelig fra Sverige men bor i Oslo. Camilla har erfaring fra ulike lederstillinger innen butikkdrift og har arbeidet i bemanningsbransjen siden 2014, de senere år som salgsansvarlig og med strategisk salg. På fritiden er Camilla personlig trener og fitness instruktør.

camilla@vikarkompaniet.no936 40 187
Kjell Magne Olsen
Avdelingsleder VK Rekruttering

Kjell Magne har lang og bred erfaring innen rekruttering og utleie av interimkonsulenter og fagspesialister, særlig innenfor områdene økonomi og regnskap, HR, prosjektledelse, salg og markedsføring. Har nordisk yrkeserfaring og har vært ansvarlig for, og deltatt i etableringen av flere selskaper og avdelinger. Deltok blant annet med etableringen av Kelly Financial Resources i Norge. Har et omfattende nettverk innen norsk næringsliv. Kjell Magne har studert prosjektledelse på Handelshøyskolen BI, og har også studert økonomi og IT.

kjellmagne@vkrekruttering.no928 77 000

Abonner på vårt nyhetsbrev

Skriv inn din epost
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

KONTAKTSKJEMA

Mangel på personell hører med til hverdagen for de fleste bedrifter. VikarKompaniet tilbyr utleie av forskjellige typer personell til alle fagområder.

Epost: post@vikarkompaniet.no.
Tlf. 668 20 100
Suksess!
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.