Registrer CV

Våre ansatte har mange års fartstid i bemanningsbransjen i Follo og Østfold. Kvalitet og oppfølging er nedfelt i både vår visjon, våre mål og vår degadd erbeidsmåte.

Heidi Vobes
Daglig leder / Partner

Heidi bor på Sofiemyr og har over 20 års erfaring fra bemanningsbransjen. Hun har jobbet som både konsulent og HR og Driftsdirektør. Heidi har utdannelse fra Pitman College i London og Universitetet i Oslo og har tidligere jobbet som markedssjef og prosjektleder. Heidi jobber på vårt kontor på Kolbotn.

heidi@vikarkompaniet.no958 32 760
Magnus Bodhammar
Bemanningsrådgiver / Partner

Magnus Bodhammar bor i Moss. Han har mange års erfaring fra bemanningsbransjen som konsulent. Magnus har bred erfaring både operativt og med ledelse av lager, logistikk og transport. Magnus jobber fra vårt kontor i Moss.

magnus@vikarkompaniet.no932 40 562
Tove Nilsen
Bemanningsrådgiver / Partner

Tove har jobbet med bemanning i Follo i nærmere 10 år som konsulent. Tove har lang erfaring med salg og relasjonsbygging fra tidligere jobber. Tove jobber fra vårt kontor på Kolbotn.

tove@vikarkompaniet.no971 59 006
Frode Tollefsen
Bemanningsrådgiver / Partner

Frode Tollefsen bor i Moss. Han har mange års erfaring fra bemanningsbransjen som konsulent og avdelingsleder og bred operativ erfaring fra lager.

frode@vikarkompaniet.no932 44 588
Espen Winås
Daglig Leder VK Logistikkpartner/Avd. Leder Østfold

Espen kommer fra stillingen som Distriktssjef i Manpower Østfold, og har mange års erfaring fra både produksjon- og logistikkbransjen. Han har blant annet vært Operations Manager hos Collicare og Supervisor i DHL Supply Chain.

espen@vikarkompaniet.no916 12 333
Camilla Högberg-Cantuaria
Salgssjef

Camilla Högberg-Cantuaria er opprinnelig fra Sverige men bor i Bærum. Camilla har erfaring fra ulike lederstillinger innen Retail og har arbeidet i bemanningsbransjen siden 2014, de senere år som salgsansvarlig og med strategisk salg.

camilla@vikarkompaniet.no936 40 187
Cathrine Skaug
Avdelingsleder Nordre Follo/Oslo nord

Cathrine har lang bakgrunn fra Retail bransjen, som butikksjef og regionsjef. Hun har utdannelse fra Firenze og New York innenfor statsvitenskap, litteratur og språk.

cathrine@vikarkompaniet.no932 51 436
Henning Bjørnsen
Bemanningsrådgiver

Henning kommer fra stillingen som Drift- og transportleder i Bring Linehaul. Han har mange års erfaring som yrkessjåfør, samt bakgrunn fra lager og logistikk. Henning jobber fra vårt kontor i Moss.

henning@vikarkompaniet.no478 25 412
Anne Mette Skolegården
Bemanningsrådgiver

Anne Mette bor på Kolbotn, og har jobbet i bemanningsbransjen i 15 år. Hun har tidligere erfaring fra helse- og treningsbransjen. Anne Mette jobber på vårt kontor på Kolbotn.

annemette@vikarkompaniet.no928 56 785
Christian Freiberger
Bemanningsrådgiver

Christian bor i Sarpsborg, og har lang operativ erfaring innen ledelse og logistikk. Han har de siste 4 årene jobbet som kundekonsulent i Manpower. Christian jobber ved kontoret vårt i Moss.

christian@vikarkompaniet.no 922 63 495

KONTAKTSKJEMA

Mangel på personell hører med til hverdagen for de fleste bedrifter. VikarKompaniet tilbyr utleie av forskjellige typer personell til alle fagområder.

E-post: post@vikarkompaniet.no
Tlf: 668 20 100
Suksess!
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.