VikarKompaniet -
Når du trenger nye medarbeidere eller ny jobb!


VikarKompaniet er opptatt av kvalitet. Tett oppfølging av både kunder og våre ansatte er noe vi fokuserer på hver dag. Våre medarbeidere og deres innsats hos våre kunder gjør at vi lykkes.

VikarKompaniet
tilbyr utleie av forskjellige typer personell til alle fagområder.

Mangel på personell hører med til hverdagen for de fleste bedrifter. VikarKompaniet tilbyr utleie av forskjellige typer personell til alle fagområder. Med mange års erfaring i bransjen vet vi i VikarKompaniet hva som er viktig når du leier inn en midlertidig medarbeider eller ansetter en fast person. Kvalitet og oppfølging gjennomsyrer alt det vi i VikarKompaniet gjør. Lokal tilhørighet, nærhet til våre kunder og kandidater gir oss gode forutsetninger for å forstå og løse våre kunders behov.

Våre tjenester

Bemanning

Rekruttering

Logistikk

Våre suksesshistorier

SE ALLE HISTORIENE
Barnas Hus

"VikarKompaniet sørger for at vi har rett person til rett arbeidsoppgave".

Witron

"VikarKompaniet har vært sentrale i våre rekrutteringsprosesser".

Europris

"Vi har fått mange gode vikarer gjennom VikarKompaniet".

EFA

Når vi trenger en vikar ringer vi VikarKompaniet!

Vår prosess

 1. Steg 1

  Jobbanalysen

  Vi skaffer til veie alle relevante opplysninger slik at vi og våre ansatte
  er trygge på at vi alle leverer kvalitet.

 2. Steg 2

  Intervjuet

  Vi foretar en grundig intervjuprosess, hvor vi har fokus på flere sider av kandidaten, i tillegg til å kartlegge arbeidserfaring og utdanning.

 3. Steg 3

  Referansesamtaler

  Vi innhenter referanser fra tidligere arbeidsgivere og/eller andre personer som kan bekrefte eller avkrefte det inntrykket som kommer frem i prosessen.

 4. Steg 4

  Atferdstester

  Vi benytter oss av Disc-analysen og Cut-e for å kartlegge kandidaters adferd.

 5. Steg 5

  Oppfølging

  Når kandidaten har begynt å jobbe hos deg som oppdragsgiver er ikke vår jobb over. Tett oppfølging av både deg som oppdragsgiver og våre ansatte er noe av det viktigste vi gjør.

Registrer din CV

Når vi ansetter nye medarbeidere har vi hovedfokus på dine kvalifikasjoner, men er også opptatt av arbeidsmoral og tilbakemeldinger fra tidligere jobber du har hatt. Vårt mål er rett person på rett plass. Derfor er vi også opptatt av å gi deg personlig oppfølging og veiledning.

Registrer din CV

"Vi har fått mange gode vikarer gjennom VikarKompaniet".

Kenneth
Opplæringsansvarlig, Europris
Utallelser

Dette er oss

Heidi Vobes
Daglig leder / Partner

Heidi bor på Sofiemyr og har over 20 års erfaring fra bemanningsbransjen. Hun har jobbet som både konsulent og HR og Driftsdirektør. Heidi har utdannelse fra Pitman College i London og Universitetet i Oslo og har tidligere jobbet som markedssjef og prosjektleder. Heidi jobber på vårt kontor på Kolbotn.

heidi@vikarkompaniet.no958 32 760
Magnus Bodhammar
Bemanningsrådgiver / Partner

Magnus Bodhammar bor i Moss. Han har mange års erfaring fra bemanningsbransjen som konsulent. Magnus har bred erfaring både operativt og med ledelse av lager, logistikk og transport. Magnus jobber fra vårt kontor i Moss.

magnus@vikarkompaniet.no932 40 562
Tove Nilsen
Bemanningsrådgiver / Partner

Tove har jobbet med bemanning i Follo i nærmere 10 år som konsulent. Tove har lang erfaring med salg og relasjonsbygging fra tidligere jobber. Tove jobber fra vårt kontor på Kolbotn.

tove@vikarkompaniet.no971 59 006
Frode Tollefsen
Bemanningsrådgiver / Partner

Frode Tollefsen bor i Moss. Han har mange års erfaring fra bemanningsbransjen som konsulent og bred operativ bakgrunn fra lager.

frode@vikarkompaniet.no932 44 588
Espen Winås
Avdelingsleder Østfold

Espen kommer fra stillingen som Distriktssjef i Manpower Østfold, og har mange års erfaring fra både produksjon- og logistikkbransjen. Han har blant annet vært Operations Manager hos Collicare og Supervisor i DHL Supply Chain.

espen@vikarkompaniet.no916 12 333
Camilla Högberg-Cantuaria
Salgssjef

Camilla Högberg-Cantuaria er opprinnelig fra Sverige men bor i Bærum. Camilla har erfaring fra ulike lederstillinger innen Retail og har arbeidet i bemanningsbransjen siden 2014, de senere år som salgsansvarlig og med strategisk salg.

camilla@vikarkompaniet.no936 40 187
Cathrine Skaug
Avdelingsleder Nordre Follo/Oslo nord

Cathrine har lang bakgrunn fra Retail bransjen, som butikksjef og regionsjef. Hun har utdannelse fra Firenze og New York innenfor statsvitenskap, litteratur og språk.

cathrine@vikarkompaniet.no932 51 436
Henning Bjørnstad
Bemanningsrådgiver

Henning kommer fra stillingen som Drift- og transportleder i Bring Linehaul. Han har mange års erfaring som yrkessjåfør, samt bakgrunn fra lager og logistikk. Henning jobber fra vårt kontor i Moss.

henning@vikarkompaniet.no478 25 412
Anne Mette Skolegården
Bemanningsrådgiver

Anne Mette bor på Kolbotn, og har jobbet i bemanningsbransjen i 15 år. Hun har tidligere erfaring fra helse- og treningsbransjen. Anne Mette jobber på vårt kontor på Kolbotn.

annemette@vikarkompaniet.no928 56 785
Christian Freiberger
Bemanningsrådgiver

Christian bor i Sarpsborg, og har lang operativ erfaring innen ledelse og logistikk. Han har de siste 4 årene jobbet som kundekonsulent i Manpower. Christian jobber ved kontoret vårt i Moss.

christian@vikarkompaniet.no 922 63 495
Juliane Haugan Egestad
Markedskonsulent

juliane@vikarkompaniet.no488 53 069

Loading

Almost There

100