Om oss

VikarKompaniet er opptatt av kvalitet. Tett oppfølging av både kunder og våre ansatte er noe vi fokuserer på hver dag. Våre medarbeidere og deres innsats hos våre kunder gjør at vi lykkes.

Historien om oss

Etter mange års erfaring fra bemanningsbransjen gikk Heidi Kristiansen Vobes, Tove Nilsen og Magnus Bodhammer sammen og startet VikarKompaniet AS høsten 2014. I januar 2015 fikk de med seg sin tidligere kollega Frode Tollefsen. Disse fire er i dag eiere av VikarKompaniet AS.

De første kontorene ble etablert på Kolbotn og i Moss, og i løpet av det første driftsåret ble de Revidert Arbeidsgiver og Miljøfyrtårn for første gang. VikarKompaniet AS har hatt en fantastisk vekst og ble i 2019 og 2022 kåret til Gasellebedrift av Dagens Næringsliv.

Hvem er vi

Mangel på personell hører med til hverdagen for de fleste bedrifter. VikarKompaniet tilbyr utleie av forskjellige typer personell til alle fagområder. Med mange års erfaring i bransjen vet vi i VikarKompaniet hva som er viktig når du leier inn en midlertidig medarbeider eller ansetter en fast person. Kvalitet og oppfølging gjennomsyrer alt det vi i VikarKompaniet gjør. Lokal tilhørighet, nærhet til våre kunder og kandidater gir oss gode forutsetninger for å forstå og løse våre kunders behov.

Dette er oss

Heidi Vobes
Daglig leder / Partner

Heidi bor på Sofiemyr og har over 20 års erfaring fra bemanningsbransjen. Hun har jobbet som både konsulent og HR og Driftsdirektør. Heidi har utdannelse fra Pitman College i London og Universitetet i Oslo og har tidligere jobbet som markedssjef og prosjektleder. Heidi jobber på vårt kontor på Kolbotn.

heidi@vikarkompaniet.no958 32 760
Magnus Bodhammar
Bemanningsrådgiver / Partner

Magnus Bodhammar bor i Moss. Han har mange års erfaring fra bemanningsbransjen som konsulent. Magnus har bred erfaring både operativt og med ledelse av lager, logistikk og transport. Magnus jobber fra vårt kontor i Moss.

magnus@vikarkompaniet.no932 40 562
Tove Nilsen
Bemanningsrådgiver / Partner

Tove har jobbet med bemanning i Follo i nærmere 10 år som konsulent. Tove har lang erfaring med salg og relasjonsbygging fra tidligere jobber. Tove jobber fra vårt kontor på Kolbotn.

tove@vikarkompaniet.no971 59 006
Frode Tollefsen
Bemanningsrådgiver / Partner

Frode Tollefsen bor i Moss. Han har mange års erfaring fra bemanningsbransjen som konsulent og avdelingsleder og bred operativ erfaring fra lager.

frode@vikarkompaniet.no932 44 588
Espen Winås
Daglig Leder VK Logistikkpartner/Avd. Leder Østfold

Espen kommer fra stillingen som Distriktssjef i Manpower Østfold, og har mange års erfaring fra både produksjon- og logistikkbransjen. Han har blant annet vært Operations Manager hos Collicare og Supervisor i DHL Supply Chain.

espen@vikarkompaniet.no916 12 333
Camilla Högberg-Cantuaria
Salgssjef

Camilla Högberg-Cantuaria er opprinnelig fra Sverige men bor i Bærum. Camilla har erfaring fra ulike lederstillinger innen Retail og har arbeidet i bemanningsbransjen siden 2014, de senere år som salgsansvarlig og med strategisk salg.

camilla@vikarkompaniet.no936 40 187
Cathrine Skaug
Avdelingsleder Nordre Follo/Oslo nord

Cathrine har lang bakgrunn fra Retail bransjen, som butikksjef og regionsjef. Hun har utdannelse fra Firenze og New York innenfor statsvitenskap, litteratur og språk.

cathrine@vikarkompaniet.no932 51 436
Henning Bjørnsen
Bemanningsrådgiver

Henning kommer fra stillingen som Drift- og transportleder i Bring Linehaul. Han har mange års erfaring som yrkessjåfør, samt bakgrunn fra lager og logistikk. Henning jobber fra vårt kontor i Moss.

henning@vikarkompaniet.no478 25 412
Anne Mette Skolegården
Bemanningsrådgiver

Anne Mette bor på Kolbotn, og har jobbet i bemanningsbransjen i 15 år. Hun har tidligere erfaring fra helse- og treningsbransjen. Anne Mette jobber på vårt kontor på Kolbotn.

annemette@vikarkompaniet.no928 56 785
Christian Freiberger
Bemanningsrådgiver

Christian bor i Sarpsborg, og har lang operativ erfaring innen ledelse og logistikk. Han har de siste 4 årene jobbet som kundekonsulent i Manpower. Christian jobber ved kontoret vårt i Moss.

christian@vikarkompaniet.no 922 63 495

KONTAKTSKJEMA

Mangel på personell hører med til hverdagen for de fleste bedrifter. VikarKompaniet tilbyr utleie av forskjellige typer personell til alle fagområder.

E-post: post@vikarkompaniet.no
Tlf: 668 20 100
Suksess!
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.