Bemanning

Rett person på rett plass er en forutsetning for suksess for oss som arbeidsgiver, den ansatte og våre kunder.

Kontakt oss

Hvorfor velge VikarKompaniet som bemanningspartner?

Velger du VikarKompaniet som bemanningspartner vil du oppleve:

Personlig service av dyktige, entusiastiske faste bemanningskonsulenter med godt humør, og faglig kompetanse.

Bransjens beste driftssystem, der du blant annet kan gi oss direkte tilbakemelding på våre prestasjoner og få timelister til godkjenning på nett.

Nøye og grundig sjekk av kandidater.

Kvalitetskandidater til fornuftige priser.

Engasjerte eiere som deltar 100% i daglige aktiviteter og beslutninger. 

Rask respons er topp prioritert.

Vi tar arbeidsgiveransvaret!

Vi i VikarKompaniet tilbyr raske og effektive løsninger enten du har behov for å leie inn en medarbeider for en dag, en uke eller en lengre periode. 

VikarKompaniet sørger for:

 • Rekruttering 
 • Personalansvar 
 • Arbeidsgiveravgift 
 • Lønn, feriepenger, sykelønn
 • Helligdagsgodtgjørelse
 • Kurs og utvikling 
 • Forsikringer 
 • HMS 

Du som oppdragsgiver sørger for:

 • Innføring av arbeidsoppgavene
 • Daglig veiledning og oppfølging
 • HMS 

VikarKompaniet Kundecase

Barnas Hus

"VikarKompaniet sørger for at vi har rett person til rett arbeidsoppgave".

Witron

"VikarKompaniet har vært sentrale i våre rekrutteringsprosesser",

Europris

"Vi har fått mange gode vikarer gjennom VikarKompaniet".

EFA

"Takket være VikarKompaniet fikk jeg hjelp til og komme inn i arbeidslivet igjen - Pedro"!

Våre bemanningstjenester

Jobbsøker

Når vi ansetter nye medarbeidere har vi fokus på dine kvalifikasjoner, men vi er også opptatt av arbeidsmoral og tilbakemeldinger fra tidligere jobber du har hatt.

Vårt mål er alltid å få rett person på rett plass. Derfor er vi også opptatt av å gi deg personlig oppfølging og veiledning.

Medarbeider

Som ansatt i VikarKompaniet skal du alltid føle at du blir godt ivaretatt. Vi jobber tett med våre kunder om HMS slik at du opplever en trygg arbeidsplass.

Du vil ha en konsulent som er ansvarlig for deg når du er ute i oppdrag hos våre kunder. I personalhåndboken finner du viktig informasjon om arbeidsforhold, forsikringer, pensjonsordning og sykefravær.

Bedrift

Mangel på personell hører med til hverdagen for de fleste bedrifter. VikarKompaniet tilbyr utleie av personell til alle fagområder.

Med mange års erfaring i bransjen vet vi i VikarKompaniet hva som er viktig når du leier inn en midlertidig medarbeider eller ansetter en fast person. Kvalitet og oppfølging gjennomsyrer alt det vi i VikarKompaniet gjør.

Lokal tilhørighet, nærhet til våre kunder og kandidater gir oss gode forutsetninger for å forstå og løse våre kunders behov.

Vår prosess

 • Steg 1

  Jobbanalysen

  Vi skaffer til veie alle relevante opplysninger slik at vi og våre ansatte
  er trygge på at vi alle leverer kvalitet.

 • Steg 2

  Intervjuet

  Vi foretar en grundig intervjuprosess, hvor vi har fokus på flere sider av kandidaten, i tillegg til å kartlegge arbeidserfaring og utdanning.

 • Steg 3

  Referansesamtaler

  Vi innhenter referanser fra tidligere arbeidsgivere og/eller andre personer som kan bekrefte eller avkrefte det inntrykket som kommer frem i prosessen.

 • Steg 4

  Atferdstester

  Vi benytter oss av Disc-analysen for å kartlegge kandidaters adferd.

 • Steg 5

  Oppfølging

  Når kandidaten har begynt å jobbe hos deg som oppdragsgiver er ikke vår jobb over. Tett oppfølging av både deg som oppdragsgiver og våre ansatte er noe av det viktigste vi gjør.

Våre suksesshistorier

"Takket være VikarKompaniet fikk jeg hjelp til og komme inn i arbeidslivet igjen"!

Pedro
Utallelser
Heidi Kristiansen Vobes
Daglig leder / Partner

Heidi Kristiansen Vobes bor på Kolbotn og har over 15 års erfaring fra bransjen som både konsulent og Drifts- og HR direktør. Tidligere har hun jobbet i blant annet Telenor og Visma med salg og markedsføring. Heidi har utdannelse fra Universitetet i Oslo og England.

heidi@vikarkompaniet.no958 32 760
Magnus Bodhammar
Avdelingsleder Østfold/Partner

Magnus Bodhammar bor i Moss. Han har mange års erfaring fra bemanningsbransjen som konsulent. Magnus har bred erfaring både operativt og med ledelse av lager, logistikk og transport.

magnus@vikarkompaniet.no932 40 562
Tove Nilsen
Bemanningsrådgiver / Partner

Tove Nilsen bor i Ski. Tove har jobbet med bemanning i Follo i nærmere 10 år som konsulent. Tove har lang erfaring med salg og relasjonsbygging fra tidligere jobber.

tove@vikarkompaniet.no971 59 006
Frode Tollefsen
Bemanningsrådgiver / Partner

Frode Tollefsen bor i Moss. Han har mange års erfaring fra bemanningsbransjen som konsulent og avdelingsleder og bred operativ erfaring fra lager.

frode@vikarkompaniet.no932 44 588
Kjell Magne Olsen
Avdelingsleder VK Rekruttering

Kjell Magne har lang og bred erfaring innen rekruttering og utleie av interimkonsulenter og fagspesialister, særlig innenfor områdene økonomi og regnskap, HR, prosjektledelse, salg og markedsføring. Har nordisk yrkeserfaring og har vært ansvarlig for, og deltatt i etableringen av flere selskaper og avdelinger. Deltok blant annet med etableringen av Kelly Financial Resources i Norge. Har et omfattende nettverk innen norsk næringsliv. Kjell Magne har studert prosjektledelse på Handelshøyskolen BI, og har også studert økonomi og IT.

kjellmagne@vkrekruttering.no928 77 000
Camilla Högberg
Salgssjef

Camilla Högberg er opprinnelig fra Sverige men bor i Oslo. Camilla har erfaring fra ulike lederstillinger innen butikkdrift og har arbeidet i bemanningsbransjen siden 2014, de senere år som salgsansvarlig og med strategisk salg. På fritiden er Camilla personlig trener og fitness instruktør.

camilla@vikarkompaniet.no936 40 187
Espen Winås
Avdelingsleder Follo/Oslo Nord

Espen kommer fra stillingen som Distriktssjef i Manpower og har mange års erfaring fra både produksjon og logistikkbransjen. Han har blant annet vært Operation Manager hos Collicare og Supervisor i DHL Supply Chain.

espen@vikarkompaniet.no916 12 333
Anne Mette Skolegården
Bemanningsrådgiver

Anne Mette Skolegården bor på Kolbotn. Hun har jobbet med bemanning i mange år og har også lang erfaring med salg fra treningsbransjen.

annemette@vikarkompaniet.no928 56 785
Valentina Berisha
Bemanningsrådgiver

Valentina er opprinnelig fra Sverige men bor nå i Sarpsborg. Hun har en Bachelorgrad i Arbeid og velferdsfag, og har tidligere jobbet i butikk og i omsorgsyrker.

valentina@vikarkompaniet.no920 24 903
Rasmus Larsson
Bemanningsrådgiver

Rasmus Larsson er opprinnelig fra Sverige, men bor nå i Oslo. Han har 10 års erfaring fra Logistikkbransjen, også som teamleder og har erfaring fra IT bransjen.

rasmus@vikarkompaniet.no467 44 810
Cathrine Skaug
Bemanningsrådgiver

Cathrine har lang bakgrunn fra Retail bransjen, som butikksjef og regionsjef. Hun har utdannelse fra Firenze og New York innenfor statsvitenskap, litteratur og språk.

cathrine@vikarkompaniet.no932 51 436
Sanja Cadjo
Bemanningsrådgiver

Sanja kommer fra Retail bransjen der hun har jobbet som leder i mange år. Hun har tidligere også bakgrunn fra Lager, med plukk, pakk, lossing og lasting.

sanja@vikarkompaniet.no486 60 138
Arash Mansur
Bemanningsassistent

Arash har studert HR og personalledelse med dobbelbachelor i HR og organisasjonspsykologi. Under studietiden har han blant annet jobbet deltid på lageret til Plantasjen og Asko dermed kjenner bransjen vi jobber i godt. Han er en aktiv person som har drevet med fotball og boksing mesteparten av livet, og blir motivert av utfordringer.

kontor@vikarkompaniet.no925 19 034
Linn-Mari Eide
Bemanningsassistent

Linn har utdannelse fra University of Technology i Sydney og tar en Bachelor i Human Resource Management og Markedsføringsfag. Hun har også studert offentlig Administrasjon og Ledelse fra International College of Management i Sydney og tatt examen i philosophicum, facultatum & Etikk, filosofi og livssyn.

linn@vikarkompaniet.no95836770

KONTAKTSKJEMA

Mangel på personell hører med til hverdagen for de fleste bedrifter. VikarKompaniet tilbyr utleie av forskjellige typer personell til alle fagområder.

Epost: post@vikarkompaniet.no
Tlf. 668 20 100
Suksess!
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.