Bemanning

Rett person på rett plass er en forutsetning for suksess for oss som arbeidsgiver, den ansatte og våre kunder.

Kontakt oss

Hvorfor velge VikarKompaniet som bemanningspartner?

Velger du VikarKompaniet som bemanningspartner vil du oppleve:

Personlig service av dyktige, entusiastiske faste bemanningskonsulenter med godt humør, og faglig kompetanse.

Bransjens beste driftssystem, der du blant annet kan gi oss direkte tilbakemelding på våre prestasjoner og få timelister til godkjenning på nett.

Nøye og grundig sjekk av kandidater.

Kvalitetskandidater til fornuftige priser.

Engasjerte eiere som deltar 100% i daglige aktiviteter og beslutninger. 

Rask respons er topp prioritert.

Vi tar arbeidsgiveransvaret!

Vi i VikarKompaniet tilbyr raske og effektive løsninger enten du har behov for å leie inn en medarbeider for en dag, en uke eller en lengre periode. 

VikarKompaniet sørger for:

 • Rekruttering 
 • Personalansvar 
 • Arbeidsgiveravgift 
 • Lønn, feriepenger, sykelønn
 • Helligdagsgodtgjørelse
 • Kurs og utvikling 
 • Forsikringer 
 • HMS 

Du som oppdragsgiver sørger for:

 • Innføring av arbeidsoppgavene
 • Daglig veiledning og oppfølging
 • HMS 

VikarKompaniet Kundecase

Barnas Hus

"VikarKompaniet sørger for at vi har rett person til rett arbeidsoppgave".

Witron

"VikarKompaniet har vært sentrale i våre rekrutteringsprosesser",

Europris

"Vi har fått mange gode vikarer gjennom VikarKompaniet".

EFA

"Takket være VikarKompaniet fikk jeg hjelp til og komme inn i arbeidslivet igjen - Pedro"!

Suksesshistorie Onninen

"Jeg trives veldig godt sammen med mine kolleger, vi har det veldig gøy sammen".

Suksesshistorie Nille

"Du kommer veldig sjabbt inn i jobb, og du får utrolig mye erfaring fra de forskjellige stedene"!

Onninen

"De kommer med gode vikarier, de har en kjempe flott oppfølging ".

Nille

"I tider er vi i behov av flere medarbeidere eller ansatte, og då er vi avhengige av å kontakte Vikarkompaniet"!

Våre bemanningstjenester

Jobbsøker

Når vi ansetter nye medarbeidere har vi fokus på dine kvalifikasjoner, men vi er også opptatt av arbeidsmoral og tilbakemeldinger fra tidligere jobber du har hatt.

Vårt mål er alltid å få rett person på rett plass. Derfor er vi også opptatt av å gi deg personlig oppfølging og veiledning.

Medarbeider

Som ansatt i VikarKompaniet skal du alltid føle at du blir godt ivaretatt. Vi jobber tett med våre kunder om HMS slik at du opplever en trygg arbeidsplass.

Du vil ha en konsulent som er ansvarlig for deg når du er ute i oppdrag hos våre kunder. I personalhåndboken finner du viktig informasjon om arbeidsforhold, forsikringer, pensjonsordning og sykefravær.

Bedrift

Mangel på personell hører med til hverdagen for de fleste bedrifter. VikarKompaniet tilbyr utleie av personell til alle fagområder.

Med mange års erfaring i bransjen vet vi i VikarKompaniet hva som er viktig når du leier inn en midlertidig medarbeider eller ansetter en fast person. Kvalitet og oppfølging gjennomsyrer alt det vi i VikarKompaniet gjør.

Lokal tilhørighet, nærhet til våre kunder og kandidater gir oss gode forutsetninger for å forstå og løse våre kunders behov.

Vår prosess

 • Steg 1

  Jobbanalysen

  Vi skaffer til veie alle relevante opplysninger slik at vi og våre ansatte
  er trygge på at vi alle leverer kvalitet.

 • Steg 2

  Intervjuet

  Vi foretar en grundig intervjuprosess, hvor vi har fokus på flere sider av kandidaten, i tillegg til å kartlegge arbeidserfaring og utdanning.

 • Steg 3

  Referansesamtaler

  Vi innhenter referanser fra tidligere arbeidsgivere og/eller andre personer som kan bekrefte eller avkrefte det inntrykket som kommer frem i prosessen.

 • Steg 4

  Atferdstester

  Vi benytter oss av Disc-analysen for å kartlegge kandidaters adferd.

 • Steg 5

  Oppfølging

  Når kandidaten har begynt å jobbe hos deg som oppdragsgiver er ikke vår jobb over. Tett oppfølging av både deg som oppdragsgiver og våre ansatte er noe av det viktigste vi gjør.

Våre suksesshistorier

"Takket være VikarKompaniet fikk jeg hjelp til og komme inn i arbeidslivet igjen"!

Pedro
Utallelser
Heidi Vobes
Daglig leder / Partner

Spesialistområde: HR, økonomi, administrasjon og ledelse. Heidi har bakgrunn som Markedssjef og HR- og driftsdirektør. Hun er utdannet innenfor Business Administration and Management fra UIO og Pitman universitetet i London. Heidi har en grunderinstinkt og evne til å sette opp gode organisasjonskart for effektivisering av en arbeidsplass. Hun ser potensial og sitter bl.a. på stor kunnskap innenfor utvikling. Sertifiseringer: Discus

heidi@vikarkompaniet.no958 32 760
Magnus Bodhammar
Bemanningsrådgiver / Partner

Magnus Bodhammar bor i Moss. Han har mange års erfaring fra bemanningsbransjen som konsulent. Magnus har bred erfaring både operativt og med ledelse av lager, logistikk og transport. Magnus jobber fra vårt kontor i Moss.

magnus@vikarkompaniet.no932 40 562
Tove Nilsen
Bemanningsrådgiver / Partner

Tove Nilsen bor i Ski. Tove har jobbet med bemanning i Follo i nærmere 10 år som konsulent. Tove har lang erfaring med salg og relasjonsbygging fra tidligere jobber. Tove jobber fra vårt kontor på Kolbotn.

tove@vikarkompaniet.no971 59 006
Frode Tollefsen
Bemanningsrådgiver / Partner

Frode Tollefsen bor i Moss. Han har mange års erfaring fra bemanningsbransjen som konsulent og avdelingsleder og bred operativ erfaring fra lager.

frode@vikarkompaniet.no932 44 588
Espen Winås
Daglig Leder VK Logistikkpartner/Avd. Leder Østfold

Spesialistområde: Produksjon, Lager, Logistikk og ledelse. Espen er ingeniør fra Østfold tekniske fagskole, Bygg og anlegg. Erfarenhet fra stillinger som Distriktssjef, Produksjonssjef, Avdelingsingeniør og Driftssjef. Bakgrunnen gjør at Espen sitter på et av de største nettverkene i bransjen og kan brukes som sparringspartner og rådgiver.

espen@vikarkompaniet.no91612333
Camilla Högberg-Cantuaria
Salgssjef

Camilla Högberg er opprinnelig fra Sverige men bor i Oslo. Camilla har erfaring fra ulike lederstillinger innen Retail og har arbeidet i bemanningsbransjen siden 2014, de senere år som salgsansvarlig og med strategisk salg.

camilla@vikarkompaniet.no936 40 187
Henning Bjørnsen
Bemanningsrådgiver

Henning kommer fra stillingen som Drift- og transportleder i Bring Linehaul. Han har mange års erfaring som yrkessjåfør, samt bakgrunn fra lager og logistikk. Henning jobber fra vårt kontor i Moss.

henning@vikarkompaniet.no478 25 412
Cathrine Skaug
Avdelingsleder Nordre Follo/Oslo nord

Spesialistområde: Retail, salg og Administrasjon. Cathrine har mange års erfaring som Regionssjef i varehandelen. Hun har rekruttert Butikksjefer og ledere til store bedrifter og har en bachelor i statsvitenskap fra Hunter universitetet i New York. Cathrine har jobbet mye med omstilling/endring og kan bl.a. hjelpe til med rådgivning og personalhåndtering i vanskelige prosesser.

cathrine@vikarkompaniet.no932 51 436
Anne Mette Skolegården
Bemanningsrådgiver

Spesialistområde: Tekniske tjenester, HR, innkjøp, kundeservice, kommunale virksomheter og salgsledelse. Anne Mette har jobbet i bransjen i over 15 år og rekruttert over 50 elektrikere, mekanikere og automasjonsteknikere til noen av våre største kunder. Hun har evnen at sette seg grundig inn i kundens behov og går alltid inn i dybden for å treffe riktig. Sertifiseringer: Discus

annemette@vikarkompaniet.no928 56 785
Valentina Berisha
Bemanningsrådgiver

Valentina er opprinnelig fra Sverige men bor nå i Sarpsborg. Hun har en Bachelorgrad i Arbeid og velferdsfag, og har tidligere jobbet i butikk og i omsorgsyrker. Valentina jobber fra vårt kontor i Moss.

valentina@vikarkompaniet.no920 24 903
Sanja Cadjo
Bemanningsrådgiver

Sanja kommer fra Retail bransjen der hun har jobbet som leder i mange år. Hun har tidligere også bakgrunn fra Lager, med plukk, pakk, lossing og lasting. Sanja jobber fra vårt kontor på Kolbotn.

sanja@vikarkompaniet.no486 60 138

KONTAKTSKJEMA

Mangel på personell hører med til hverdagen for de fleste bedrifter. VikarKompaniet tilbyr utleie av forskjellige typer personell til alle fagområder.

Epost: post@vikarkompaniet.no
Tlf. 668 20 100
Suksess!
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.