Aktuelt

PRESSEMELDING
March 23, 2020

Pressemelding fra VikarKompaniet AS

Dato: 23.3.20

 

VI STARTER JAKTEN PÅ GULLKANDIDATENE TIL VEOLIA PET NORGESITT NYE RESIRKULERINGSANLEGG!

Veolia Pet Norge AS og VikarKompaniet AS har inngått et samarbeid om rekruttering av alle ansatte til det nye resirkuleringsanlegget for PET flasker. Hos VikarKompaniet AS er det rekrutteringsavdelingen, VKRekruttering som kommer til å jobbe med å finne personal med den riktig kompetansen til Veolia Pet AS sitt nybygde resirkuleringsanlegg som ligger på Fetsund.

Hvert år sendes 20 000 tonn plastflasker ut av landet forresirkulering. Infinitum og Veolia Pet Norge investerer 200 millioner kroner idet nye anlegget som skal stå ferdig høsten 2020.

«Som Miljøfyrtårn betyr denne avtalen ekstra mye for oss i VikarKompaniet sier daglig leder Heidi Kristiansen Vobes i VikarKompaniet AS. Vi gleder oss til å sette i gang med rekrutteringen av medarbeidere og takker Fabrikksjef Torben Beck i Veolia Pet Norge AS for tilliten»

De første stillingene vil bli utlyst i løpet av de nesteukene.

 

For mer informasjon ta kontakt med:

Vikarkompaniet AS: Daglig leder Heidi Kristiansen Vobes.Tlf. 95832760,
e-post: heidi@vikarkompaniet.no

www.vikarkompaniet.no

Veolia Pet AS . Fabrikksjef Torben Beck. Tlf: 99 49 11 13.
e-post: torben.beck@veolia.com

God Jul og Godt Nyttår ønskes du fra alle oss i VikarKompaniet!
December 19, 2019

VikarKompaniet har i år valgt å støtte Kreftforeningen og deres aksjon Gi håp til Jul! Vi ønsker å takke alle våre ansatte og kunder for et fantastisk samarbeid. Med ønsker om en riktig God Jul fra alle oss i VikarKompaniet

VikarKompaniet feirer 5 års jubileum!
October 3, 2019

Den 2 oktober 2014 ble VikarKompaniet opprettet og det har vært 5 fantastiske år.  Med fokus på kvalitet, fleksibilitet og oppfølging av kunder og våre ansatte når vi stadig nye høyder. I løpet av disse fem årene har vi blitt Miljøfyrtårn, Revidert Arbeidsgiver, Eco Vadis sertifisert og kåret til Gasellevinner av Dagens Næringsliv. Vi har i dag kontor på Lillestrøm, Kolbotn, Moss og i Fredrikstad og er 9 ansatte totalt i administrasjonen. Vi har nå en egen avdeling som driver med Rekruttering og Headhunting og satser nå også på Hospitality. Vi gleder oss til de 5 neste årene!

Flott omtale i avisen Høyda
September 19, 2019

Vikarkompaniet ble etablert på Kolbotn høsten 2014. Tre eiere ble til fire fra januar året etter og kontorer ble etablert på Kolbotn og i Moss. Siden har det bare tatt helt av sier en smilende daglig leder Heidi Kristiansen Vobes.

Vi har nok gjort mye rett smiler Heidi Kristiansen Vobes og legger til at dette ikke har kommet av seg selv. Mye hardt arbeid og mange lange timer på jobb bærer nå frukter. Dette, sammen med 200 fantastiske utleide medarbeidere som gjør en kjempejobb for våre mange kunder, gir resultater.

God oppfølging
En del av oppskriften er nok god oppfølging og tilretteleggelse. Dette skaper trivsel for våre medarbeidere og tillit hos våre mange kunder. Utviklingen har vært meget god og med resultater som blir lagt merke til. De første kontorene ble etablert på Kolbotn og i Moss, og i løpet av det første driftsåret ble de Revidert Arbeidsgiver og Miljøfyrtårn for første gang. Vikarkompaniet AS har hatt en fantastisk vekst og ble i 2019 kåret til Gasellebedrift av Dagens Næringsliv.

Flere kontorer
Vikarkompaniet AS har etter hvert åpnet to nye kontorer. Disse ligger i henholdsvis Fredrikstad og på Lillestrøm. Nærheten til kundene er ofte avgjørende for å kunne ha den gode oppfølgingen og kontakten som er nødvendig for at kundene skal bli tilfredse med det produktet vi leverer. Sammen med Kolbotn og Moss, føler vi at vi har en god dekning i forhold til hvor våre store og små kunder befinner seg.

VK Rekrutering
VK Rekruttering tilbyr rekruttering av stillinger på leder-, mellomleder- og spesialistnivå innen økonomi, lønn og regnskap. I tillegg til salg og markedsføring, administrasjon, HR og personal. Vi rekrutterer også innen IT, logistikk og tekniske tjenester. Rekrutering har etter hvert blitt en vesentlig del av virksomheten, slik at Kjell Magne Olsen har blitt ansatt til å lede denne avdelingen.

Videre planer
Vikarkompaniet AS har hatt en eventyrlig suksess, men Heidi Kristiansen Vobes påpeker at de på ingen måte akter å hvile på laurbærene. Det er meget viktig for videre utvikling at vi klarer å ha flere tanker i hodet på en gang. Planleggingen av Hospitality er kommet langt og hun regner med at dette vil bli satt ut aktivitet om ganske kort tid. 

Fremtiden ser lys ut for Vikarkompaniet AS og vi ønsker dem lykke til med de neste fem årene og håper de fortsetter sin eventyrlige vekst. Arbeid for alle er jammen er mål ikke bare politikere kan skilte med.

Tekst: Ivar B Johansen
Foto: Jørn Mortensen

Vi har åpnet kontor i Lillestrøm!
September 18, 2019

Velkommen til kontoret vårt i Lillestrøm, ta en tur innom eller ring 66 82 01 00 for en avtale, du finner oss i 4 etasje på Storgata 11.

Satser på rekruttering
July 2, 2019

Vikarkompaniet omsatte for 77 millioner kroner i fjor. Nå har bemanningsbyrået blitt gassellebedrift og begynt med rekruttering.

Satser i Fredrikstad
July 2, 2019

Vikarkompaniet fra Kolbotn og Moss hadde lenge hatt planer om å utvide med et kontor lenger sør i Østfold. Da de fikk kontrakt med Europris, ble det virkelig fart i planene.

VikarKompaniet har blitt resertifisert Miljøfyrtårn!
July 1, 2019

VikarKompaniet ble Miljøfyrtårn første gang i 2015. Sertifikatet er gyldig i 3 år og VikarKompaniet har akkurat vært gjennom en ny sertifisering. Vi ser frem til å ha fokus på miljø i de neste tre årene også.

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar.

Å være Miljøfyrtårn innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i hverdagen. Virksomhetene oppfyller krav og gjennomfører tiltak for en mer miljøvennlig drift og godt arbeidsmiljø.

De har 15-doblet omsetningen!
June 30, 2019

VikarKompaniet AS på Kolbotn er inne i en god periode, og omsatte i fjor for litt mer en 91 millioner kroner.

Nok en flott omtale i Østlandets Blad, denne gang om VikarKompaniets økonomiske fremgang det siste året.
June 29, 2019

Den største gleden er å hjelpe folk ut i fast jobb, sier Heidi Kristiansen Vobes, som også fryder seg over at et lite, lokalt bemanningsbyrå lykkes i en tøff bransje.

Les hele artikkelen fra ØB her

Bemanningsbyrå med suksess
June 28, 2019
Nok en flott omtale i Moss Avis 12. mai, denne gang om VikarKompaniets suksess de siste årene!

Vil skape hockeyfeber!
June 27, 2019

Flott omtale i Moss Avis 27. april om samarbeidet VikarKompaniet har inngått med Moss Hockey Elite!

Godkjenning som Revidert Arbeidsgiver
June 26, 2019

Målet for bemanningsbedriften er å være en best mulig arbeidsgiver og derigjennom være en kvalitetsleverandør av personell til sine kunder.

En revidert arbeidsgiver er en bemanningsbedrift som er medlem i NHO Service og som har underlagt seg ekstern revisjon av sin profesjonalitet som arbeidsgiver.

Revidert Arbeidsgiver dokumenterer bemanningsbedriftens profesjonalitet som arbeidsgiver. Revisjonen skjer hvert andre år

To nye kontorbedrifter i Oppegård er sertifisert som Miljøfyrtårn
June 25, 2019

“Kundene forventer det!” - De driver med noe så forskjellig som informasjon og bemanning, men begge bedriftene opplever at oppdragsgiverne velger de miljøbevisste leverandørene.


Les hele artikkelen fra ØB her

To nye Miljøfyrtårn
June 24, 2019

To bedrifter fikk utdelt beviset på at de er sertifisert som Miljøfyrtårn under Formannskapets møte i dag

VikarKompaniet er blitt Miljøfyrtårn!
June 20, 2019

Vi i VikarKompaniet er opptatt av miljøet og har fokus på hvordan vi alle sammen kan bidra. Vi kan med glede informere at vi nå har blitt sertifisert Miljøfyrtårn.

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar.

Å være Miljøfyrtårn innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i hverdagen. Virksomhetene oppfyller krav og gjennomfører tiltak for en mer miljøvennlig drift og godt arbeidsmiljø.

Miljøfyrtårn har tilpassede krav for ulike bransjer og sertifikatet tildeles etter en uavhengig vurdering. Det leveres årlige miljørapporter og hvert tredje år blir virksomheten resertifisert.

Sertifikatet er anerkjent av myndighetene ved offentlige innkjøp.

Vi kaller det å ta miljøansvar i praksis!

Jobbsøkere i kø i Moss
June 19, 2019

Sultne på jobb og klare for nye utfordringer møtte massevis av folk opp i Samfunnssalen i Moss onsdag for å knytte kontakt med arbeidsgivere.

Les artikkelen og se video her

Pangstart for VikarKompaniet
June 18, 2019

-I løpet av to og en halv måneder omsatte det lokale bemanningsselskapet for 6,1 millioner kroner.
Nå har de planer om å vokse videre.

Les helen artikkelen her

Vikarbyrå med suksess fra dag én!
June 17, 2019

Går i null etter 2,5 måneders drift! - Heidi Kristiansen Vobes, Tove Nilsen og Magnus Bodhammar sluttet i sikre jobber i oktober 2014 og startet for seg selv. 2. januar 2015 ble også Knut Omberg og Frode Tollefsen med å laget.

FOTO: KARIN HANSTENSE

Medlemskap hjalp
June 15, 2019

-Å være medlem av NHO Service var viktig da vi skulle starte vikarbyrå, sier gründerne av Vikarkompaniet til Østlandets Blad i dag.

VikarKompaniet - Ny bemanningspartner i Follo og Østfold!
June 10, 2019

Med mange års erfaring fra bemanningsbransjen i Follo og Østfold og et ønske om å jobbe i nærmiljøet med kvalitet og oppfølging, ble VikarKompaniet startet i oktober 2014.

Vi holder til i 1 etg. i Sentrumsbygget i hjørnet mellom Coop Marked og Kniplingen på Kolbotn og i Prinsensgate 7 i Moss.

Stikk gjerne innom oss for en prat eller ring oss på telefon 66 82 01 00 for å gjøre en avtale!

Abonner på vårt nyhetsbrev

Skriv inn din epost
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

KONTAKTSKJEMA

Mangel på personell hører med til hverdagen for de fleste bedrifter. VikarKompaniet tilbyr utleie av forskjellige typer personell til alle fagområder.

Epost: post@vikarkompaniet.no.
Tlf. 668 20 100
Suksess!
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.