Aktuelt

Vi har åpnet kontor i Lillestrøm!
September 18, 2019

Velkommen til kontoret vårt i Lillestrøm, ta en tur innom eller ring 66 82 01 00 for en avtale, du finner oss i 4 etasje på Storgata 11.

Satser på rekruttering
July 2, 2019

Vikarkompaniet omsatte for 77 millioner kroner i fjor. Nå har bemanningsbyrået blitt gassellebedrift og begynt med rekruttering.

Satser i Fredrikstad
July 2, 2019

Vikarkompaniet fra Kolbotn og Moss hadde lenge hatt planer om å utvide med et kontor lenger sør i Østfold. Da de fikk kontrakt med Europris, ble det virkelig fart i planene.

VikarKompaniet har blitt resertifisert Miljøfyrtårn!
July 1, 2019

VikarKompaniet ble Miljøfyrtårn første gang i 2015. Sertifikatet er gyldig i 3 år og VikarKompaniet har akkurat vært gjennom en ny sertifisering. Vi ser frem til å ha fokus på miljø i de neste tre årene også.

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar.

Å være Miljøfyrtårn innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i hverdagen. Virksomhetene oppfyller krav og gjennomfører tiltak for en mer miljøvennlig drift og godt arbeidsmiljø.

De har 15-doblet omsetningen!
June 30, 2019

VikarKompaniet AS på Kolbotn er inne i en god periode, og omsatte i fjor for litt mer en 91 millioner kroner.

Nok en flott omtale i Østlandets Blad, denne gang om VikarKompaniets økonomiske fremgang det siste året.
June 29, 2019

Den største gleden er å hjelpe folk ut i fast jobb, sier Heidi Kristiansen Vobes, som også fryder seg over at et lite, lokalt bemanningsbyrå lykkes i en tøff bransje.

Les hele artikkelen fra ØB her

Bemanningsbyrå med suksess
June 28, 2019
Nok en flott omtale i Moss Avis 12. mai, denne gang om VikarKompaniets suksess de siste årene!

Vil skape hockeyfeber!
June 27, 2019

Flott omtale i Moss Avis 27. april om samarbeidet VikarKompaniet har inngått med Moss Hockey Elite!

Godkjenning som Revidert Arbeidsgiver
June 26, 2019

Målet for bemanningsbedriften er å være en best mulig arbeidsgiver og derigjennom være en kvalitetsleverandør av personell til sine kunder.

En revidert arbeidsgiver er en bemanningsbedrift som er medlem i NHO Service og som har underlagt seg ekstern revisjon av sin profesjonalitet som arbeidsgiver.

Revidert Arbeidsgiver dokumenterer bemanningsbedriftens profesjonalitet som arbeidsgiver. Revisjonen skjer hvert andre år

To nye kontorbedrifter i Oppegård er sertifisert som Miljøfyrtårn
June 25, 2019

“Kundene forventer det!” - De driver med noe så forskjellig som informasjon og bemanning, men begge bedriftene opplever at oppdragsgiverne velger de miljøbevisste leverandørene.


Les hele artikkelen fra ØB her

To nye Miljøfyrtårn
June 24, 2019

To bedrifter fikk utdelt beviset på at de er sertifisert som Miljøfyrtårn under Formannskapets møte i dag

VikarKompaniet er blitt Miljøfyrtårn!
June 20, 2019

Vi i VikarKompaniet er opptatt av miljøet og har fokus på hvordan vi alle sammen kan bidra. Vi kan med glede informere at vi nå har blitt sertifisert Miljøfyrtårn.

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar.

Å være Miljøfyrtårn innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i hverdagen. Virksomhetene oppfyller krav og gjennomfører tiltak for en mer miljøvennlig drift og godt arbeidsmiljø.

Miljøfyrtårn har tilpassede krav for ulike bransjer og sertifikatet tildeles etter en uavhengig vurdering. Det leveres årlige miljørapporter og hvert tredje år blir virksomheten resertifisert.

Sertifikatet er anerkjent av myndighetene ved offentlige innkjøp.

Vi kaller det å ta miljøansvar i praksis!

Jobbsøkere i kø i Moss
June 19, 2019

Sultne på jobb og klare for nye utfordringer møtte massevis av folk opp i Samfunnssalen i Moss onsdag for å knytte kontakt med arbeidsgivere.

Les artikkelen og se video her

Pangstart for VikarKompaniet
June 18, 2019

-I løpet av to og en halv måneder omsatte det lokale bemanningsselskapet for 6,1 millioner kroner.
Nå har de planer om å vokse videre.

Les helen artikkelen her

Vikarbyrå med suksess fra dag én!
June 17, 2019

Går i null etter 2,5 måneders drift! - Heidi Kristiansen Vobes, Tove Nilsen og Magnus Bodhammar sluttet i sikre jobber i oktober 2014 og startet for seg selv. 2. januar 2015 ble også Knut Omberg og Frode Tollefsen med å laget.

FOTO: KARIN HANSTENSE

Medlemskap hjalp
June 15, 2019

-Å være medlem av NHO Service var viktig da vi skulle starte vikarbyrå, sier gründerne av Vikarkompaniet til Østlandets Blad i dag.

VikarKompaniet - Ny bemanningspartner i Follo og Østfold!
June 10, 2019

Med mange års erfaring fra bemanningsbransjen i Follo og Østfold og et ønske om å jobbe i nærmiljøet med kvalitet og oppfølging, ble VikarKompaniet startet i oktober 2014.

Vi holder til i 1 etg. i Sentrumsbygget i hjørnet mellom Coop Marked og Kniplingen på Kolbotn og i Prinsensgate 7 i Moss.

Stikk gjerne innom oss for en prat eller ring oss på telefon 66 82 01 00 for å gjøre en avtale!

Abonner på vårt nyhetsbrev

Skriv inn din epost
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

KONTAKTSKJEMA

Mangel på personell hører med til hverdagen for de fleste bedrifter. VikarKompaniet tilbyr utleie av forskjellige typer personell til alle fagområder.

Epost: post@vikarkompaniet.no.
Tlf. 668 20 100
Suksess!
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.